Management

Magalí Sare

Artista inclassificable pel que fa a gènere musical i veu. Magalí Sare destaca per la seva versatilitat i qualitat interpretativa.

Actualment, està girant el seu disc ESPONJA (2022), un disc inspirat amb les dones de la seva família, amb la seva infantesa amb tocs irònics i juganers que caracteritzen la personalitat de Magalí Sare. En aquest disc ha comptat amb les col·laboracions de Salvador Sobral i Las Migas.

Aquest mes de maig del 2023 ha tret reTORNAR, un disc amb el contrabaixista Manel Fortià que representa una evolució del seu primer àlbum Fang i núvols (2020). Un projecte que experimenta amb fusions musicals imaginàries que veuen del folklore iberoamericà i que està inspirat en els viatges marítims i en l’intercanvi cultural que aquests provocaven en temps passats.

La seva trajectòria com a artista i intèrpret ha passat per diferents llocs. Va ser la soprano del Quartet Mèlt, cantant en el disc ESTÓMAC de la Clara Peya i cantant de la campanya d’estiu 2020 d’Estrella Damm. Com a líder, ha publicat “Cançons d’amor i dimonis”(2018), una unió entre el món del jazz i el pop, “A boy and a girl” (2020) un àlbum que uneix el món clàssic, folklòric i electrònic, considerat un dels 20 millors discos de músiques del món per la WMCE i FANG I NÚVOLS, un àlbum de contrabaix i veu que va a la recerca d’allò que és essencial de la cançó.

— INSTAGRAM
— SPOTIFY
— YOUTUBE
— WEB

Contacte:
LAURA GRÀCIA NEDDERMANN
LAURA@ASDEGUIA.CAT
+34 667 286 408