Management

Judit Neddermann

Després de quatre discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann, Judit Neddermann ens presenta el seu cinquè disc “LAR”, en aquest disc la cantautora rendeix un homenatge a la música popular ancestral i comparteix honesta i vulnerable les seves emocions més profundes.

Estem davant una proposta que ens acosta a la seva quotidianitat, a la seva manera d’entendre la realitat plena d’expressivitat, plena de persones i personatges que l’inspiren i la fan ser qui és avui.

La Judit acompanya el seu relat en forma de música brasilera i folklore ibèric

Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet “Este segundo” amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa al disc “#El disco” del reconegut artista. Ha compartit escenari amb artistes com Alejandro Sanz, Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Macaco, OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), GiOrquestra, Txarango, Manu Guix, Gossos, Blaumut, Guillem Roma, Ferran Savall, The Sey Sisters, Mazoni, Xavi Sarria, Feliu Ventura, Rufaca Folk Jazz Orchestra i Zalon Thompson entre d’altres.

— INSTAGRAM
— SPOTIFY
— YOUTUBE
— WEB

Contacte:
CATALINA ROSSELLÓ ALCINA
CATALINA@ASDEGUIA.CAT
+34 699 027 015